Tayini Çıkan Kaymakama Fahri Hemşehrilik

Tayini Çıkan Kaymakama Fahri Hemşehrilik

İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile Kırşehir'ın Kaman Kaymakamlığı'na atanan Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamı Mustafa Çiftçi'ye fahri hemşehrilik beratı verildi.

Tayini çıkan Kaymakam Çiftçi için Adilcevaz Belediyesi tarafından verilen veda yemeğine AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Killer ve Cemal Taşar'ın yanı sıra daire amirleri, muhtarlar, esnaf ile çok sayıda halk katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adnan Göksoy, Kaymakam Mustafa Çiftçi'nın ilçeye gelen yatırımlar hususunda çok emeğinin olduğunu dile getirerek kendisine fahri hemşehrilik beratının verilmesi için meclis olarak karar aldıklaını söyledi. Göksoy, "Yaklaşık 2 yıldır Kaymakamımız Çiftçi'yle birlikte çalışıyoruz. Ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde Adilcevaz'a daha güzel nasıl hizmet ederiz şeklinde istişareler yapıp, o şekilde hareket ettik. Görev yaptığı süre içerisinde ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılarının devamını dilerim" dedi.
Beraatı Belediye Başkanı Adnan Göksoy'dan alan Kaymakam Mustafa Çiftçi ise, kaymakamlık görevi süresince en huzurlu, güvenli, keyifli zamanının Adilcevaz'da geçtiğini dile getirerek, kendisinin fahri hemşehri olarak kabul edilmesinden de büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Çiftçi, "Bir ceviz diyarından başka bir ceviz diyarı olan Kaman ilçesine tayin oldum. Her yerde söylemekten mutlu olduğum şeyi burada tekrarlamak istiyorum. Adilcevaz benim 5. görev yerim. Bugüne kadar görev yaptığım yerler içerisinde en faydalı olduğuma inandığım ve en huzurlu olduğum ilçe Adilcevaz'dır. Sizlere tam alışmışken ayrılmak ne kadar acı, ancak ben bilirim ki baki olan Allah'tır. Bizler, makamlar ve mevkiler geçicidir. Emaneti biz diğer arkadaşımıza teslim edip Adilcevaz'dan ayrılacağız" dedi.
Konuşmasının bitiminde 'İşte geldim gidiyorum şen olasın Adilcevaz, çok ekmeğin suyun yedim şen kalasın Adilcevaz' mısralarını da okuyan Çiftçi, duygusal anlar yaşadı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile