Tayini Çikan Müdürün Arkasindan Davul Zurna Çaldirdilar

Tayini Çikan Müdürün Arkasindan Davul Zurna Çaldirdilar

Kilis AFAD Il Müdürü Ugur Olgun’un tayininin Kirsehir’e çiktigini duyan personelinin bir kismi, AFAD Il Müdürlügü önünde davul zurna çaldirarak çalismak istemedikleri Olgun’un gidisini kutladi.

Kilis’te AFAD Il Müdürü olarak görev yapan Ugur Olgun’un Kirsehir Il Müdürlügüne tayininin çikmasinin ardindan sorun yasadigi personellerinin bir kismi tarafindan davullu zurnali protesto edildi. Kilis AFAD Il Müdürlügünde çalisan bir personelin esi Kadriye Karatas, Ugur Olgun’un esine yasattiklarindan dolayi davullu zurnali protesto yaptiklarini söyledi.



‘‘Müdür bizi perisan etti’’

Aile birligini yok ettigini söyleyen Karatas, “Esim Il Afet Müdürlügü’nde görev yaparken il müdürüyle olan sorunlardan dolayi bayagi bir sikintilar yasadik. AFAD Il Müdürü bizi perisan ve magdur etti. Esimi her türlü yere sürgün etti. Ben hamileydim, yasli ninem yanimdaydi bunlarin zorlugunu ben tek basima üstlenmek zorunda kaldim. Yani bu adam bayagi bir hayatimizi mahvetti. Allah’a havale ediyorum. Çünkü magdur oldugu için üzüldü, yiprandi, psikolojisi bozuldu, yani o yüzden. Ben ahtim illa ki dedim, bir davul çaldiririm bu adamin gittigini görürsem dedim. Dedigim de oldu, tayini çikmis gidiyormus, onun için de yerine getirdim. Tayini çiktigi ildeki çalisanlarina Allah yardim etsin’’ dedi.



‘‘Biz kurtulduk onlar düsünsün’’

Tayinin çiktigi ildeki çalisanlarina seslenen Karatas, "Müdürün tayini çikti biz kurtulduk onlar yeni görev yerindeki personeller düsünsün. Bir sekilde bu sikintilari çektik ve atlattik, sikintilarimizla bogustuk, ugrastik ve çabaladik, sonunda da kazandik. Bize bir sey yapamadi, kendi ettigi kötülügünde bogulsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile