Tayland'da Bir Türk Dolandiriciliktan Gözaltina Alindi

Tayland’in baskenti Bangkok’ta bir otele düzenlenen operasyonda, 43 yasindaki O.G. isimli Türk vatandasi ’dolandiricilik’ suçundan gözaltina aldi.



Tayland Özel Harekat (CIB) ekipleri baskent Bangkok’ta bir otele düzenlendikleri operasyonda Türk vatandasini gözaltina aldi. Bangkok’ta spor egitmeni olarak çalistigi ögrenilen 43 yasindaki O.G.’nin egitim verdigi maddi durumu iyi olan bekar kadinlarla önce duygusal iliski kurdugu, daha sonra ise kadinlardan yatirim amaçli yüklü miktarda borç para alarak ortaliktan kayboldugu iddia edildi. Geçtigimiz günlerde Taylandli bir kadin Bangkok’ta bulunan Udom Suk Polis Merkezi’ne yaptigi sikayette, O.G. ile spor salonunda tanistiktan sonra bir süre arkadaslik yaptiklarini ve kendisine ismini Ryan olarak tanitan spor hocasina “otomobil ve kisisel bakim” sektörlerinde yatirim yapmasi için yüklü miktarda para verdigini belirtirken, sonrasinda O.G.’nin ortaliktan kayboldugunu ifade etti.

Yaptigi yatirimin daha sonra baskalarina satildigini ögrenen kadinin, dolandirildigini anlamasi üzerine polise sikayette bulundugu kaydedildi. Yaklasik 10 yildir hakkinda benzer birçok suçlama bulunan O.G.’nin Udom Suk Polis Merkezi’ndeki sorgusunda tüm suçlamalari reddettigi belirtilirken, Tayland Polisi tarafindan sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile