Tazar Dergisi‘ne Teşekkür Plaketi

Tazar Dergisi‘ne Teşekkür Plaketi

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, tarafından TAZAR Dergisi imtiyaz sahibi Demet Gülcan‘a bir teşekkür plaketi verildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Ali Eryılmaz, TAZAR Dergisinin 1. yaşına girişi ve İl Özel İdaresi çalışmalarını yalın bir şekilde sergilendiğinden dolayı teşekkür plaketi verdiklerini belirtti.

Genel Sekreter Eryılmaz, TAZAR Dergisi‘ne Kilis kültürüne katkısından dolayı plaket verdiklerini belirterek, bu tür kültürel yayınları desteklemeyi sürdüreceklerini söyledi.

Tazar Dergisi imtiyaz sahibi Demet Gülcan ise 2010 tarihinden bu yana iki aylık olarak yayınlanan ve yaklaşık 2 bin abonesi bulunan derginin 1 yıl içinde toplam 5 sayı yayınlandığını ve 6. sayısının da Mayıs ayı sonunda çıkacağını belirterek, Eryılmaz‘a verdiği plaketten dolayı teşekkür etti.

TAZAR‘ın Türkiye‘nin dört bir yanına ulaştığını ifade eden Gülcan, ‘‘Bu, benim ve aynı zamanda ekibimizin başarısıdır. Daha birçok başarıya hep beraber imza atacağız. Çok daha özverili bir şekilde, TAZAR‘ın gelişimi ve güzel Kilisimiz‘in kültürel varlıklarını, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin yaptığı çalışmalarını tarafsız, doğru bir şekilde yayınlayarak, Kilis ilimizi en iyi şekilde tanıtmanın gurur ve sevincini yaşatacağız" şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile