TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

TBB Başkanı Feyzioğlu'ndan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bu yıl İçel'de gerçekleştirilecek olan 'Avukat Spor Oyunları'na ev sahipliği yaptıkları için büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Gerçekleştirilecek olan organizasyon İçel’in tanıtımına, sporun birleştiriciliği temelinde Türkiye’mizin değişik yörelerinden ve bölgelerinden gelen çok değerli avukatlarımızın ilimizde spor temelinde kaynaşmasına katkı sağlayacaktır" dedi.

' Avukat Spor Oyunları' için İçel'e gelen Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, İçel Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Fevzioğlu'na, İçel Barosu Başkanı Alpay Antmen, diğer illerin baro başkanları ile İçel Barosu Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen kabulde düşüncelerini aktaran Güzeloğlu, gerçekleştirilecek olan 'Avukat Spor Oyunları'nın İçel’in tanıtımına, sporun birleştiriciliği temelinde Türkiye'nin değişik yörelerinden ve bölgelerinden gelen çok değerli avukatların İçel'de spor temelinde kaynaşmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Güzeloğlu, “Bu yüzden öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesine katkılarınız ve destekleriniz için ve katılan bütün barolarımıza da bu organizasyonu zenginleştirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

İçel’in birçok tanımlamanın ve birçok sahip olduğu zenginliğinin yanına Akdeniz Oyunları’ndan sonra bir de spor kenti kimliğini de eklediğinin altını çizen Güzeloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye’nin olimpiyatlar öncesindeki en büyük spor ve sosyal organizasyonu olan Akdeniz Oyunları’na 1 ay boyunca ev sahipliği yaptık. Türkiye’nin en yeni ve dünya çapındaki spor tesislerini hem İçel’e hem de ülkemize kazandırdık. Bu tesisler ile siz değerli avukatlarımızla bir spor organizasyonuna daha inşallah ev sahipliği yapacağız. Ben bu buluşmaya katılan bütün avukatlarımıza, değerli eşlerine ve ailelerine ve tüm baro yöneticilerimize hoş geldiniz diyorum. Bugünden itibaren İçel’de güzel günler ve keyifli zamanlar geçirmelerini diliyorum. Bunun için de her türlü katkıya hazır olduğumuzu beyan ediyorum. Çünkü Türk kültürünün çok temel bir unsuru misafir, en değerli ve en aziz varlıktır. Sizler bizim misafirimizsiniz. İstiyoruz ki, daha önce gelenler çok daha keyifle dönsünler. Hiç gelmemiş olanlar, İçel’i tadı damağında bir keyifle bırakarak dönsünler. Umuyorum ki böyle olacak. İçel baromuzun değerli başkanına çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir özveri ve heyecanla ev sahipliğine hazırlandılar. Şüphesiz, kendilerinden beklenti her branştan birincilik olsa da, bence gönüllerde birincilik en önemli makamdır."
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu ise organizasyona çok önem verdiklerini belirterek, “Buna başlamadan önce Sayın Valimizi ziyaret etmek istedik. Kabul buyurdukları için kendilerine çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar kendileri de İçel Baromuz ile devamlı çok yakın ve sıcak bir ilişki içerisindeler. Bunu da son derece önemsiyoruz. Göstermiş oldukları dostluk için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kendilerini yargının kurucu unsuru olarak gördüklerini vurgulayan Feyzioğlu, “Kimsenin karşısında değiliz, yanında da değiliz. Daima doğrudan yana olmayı kendimize ilke edinmiş bir meslek grubu ve örgütüyüz. İçel’de de Akdeniz Oyunları gerçekten dünya çapında bir organizasyondu. İnşallah daha nice oyunları burada gerçekleştireceğiz. Barolar birliği adına Sayın Valimize vermiş oldukları destek için de çok teşekkür ederiz. Bu tür organizasyonlar dostlukları pekiştirerek, güzel ilişkileri kurmamamızı sağlayarak çok daha huzurlu ve mutlu hayata hizmet ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu, Feyzioğlu'na üzerinde Akdeniz Oyunları logosu bulunan zeytin ürünlerinden oluşan bir paket ile İçel’i tanıtan 3 boyutlu bir kitap hediye ederken, Feyzioğlu da Güzeloğlu'na plaket, forma ve eşofman takımı takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile