Mehmet Ali Şahin bowling oynadı

Mehmet Ali Şahin bowling oynadı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, siyaset temposunun stresini meclis bowling kupası ödül töreninde bowling oynayarak atmaya çalıştı. Şahin, bowling oynamanın siyasetten daha kolay olduğunu anlatarak, Türkiye'de siyasetin spordan daha zor olduğunu söyledi.

TBMM Başkanı Şahin, Türkiye Bowling ve Dart Federasyonunun düzenlediği ödül törenine katıldı. Ödül törenine TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Bowling Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan, TBMM Genel Sekreteri Sadettin Kalkan ve sporcular katıldı. Meclis başkanı Şahin, siyasete kısa mola vererek meclis bowling kupası finallerine koştu. Şahin, bowling atışına başlaması sırasında lobutlardan önce 1-2 tane sonra en fazla 3-4 tane devirebildi. Şahin‘in en güçlü rakibi ise Meclis Genel Sekreteri Saadettin

Kalkan oldu. Kalkan, bowling atışında bütün topları devirerek izleyicilerden alkış aldı. Daha sonra Şahin, basın mensuplarına dönerek, "Arkadaşlar aranızda 4 kişi seçin sizinle turnuva yapalım" demesi üzerine, bir basın mensubu, "Neyine oynacağız" dedi. Daha sonra bir gazeteci, "Bowling oynamak mı, siyaset mi zor?‘ dedi. Şahin de, "Türkiye şartlarında siyaset daha zor" cevabını verdi. Daha sonra bir çocukla hatıra fotoğraf çektiren Şahin, Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan‘dan bowling hakkında bilgi aldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile