TBMM Baskani Sentop, Kazakistan'in Bagimsizlik Günü'nü Kutladi

TBMM Baskani Mustafa Sentop, Kazakistan'in Bagimsizlik Günü'nü kutladi.

Sentop, Kazakistan'in Bagimsizlik Günü dolayisiyla Parlamento Meclis Baskani Nurlan Nigmatulin'e bir kutlama mesaji gönderdi. Sentop, mesajlarinda sunlari kaydetti:

"Kazakistan Cumhuriyeti’nin Bagimsizlik Günü münasebetiyle dost ve kardes Kazakistan halkini Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri ve sahsim adina en kalbi duygularla tebrik ederim.

Türkiye ve Kazakistan arasindaki mevcut kardeslik ve dostluk iliskilerinin temelinde derin tarihi, kültürel ve beseri baglar mevcuttur. Parlamentolarimiz arasindaki yakin iliskiler de bu saglam zemin üzerinde gelismekte, ikili ve çok tarafli platformlarda ivme kazanmaktadir.

Bagimsizlik Günü'nüzü bir kere daha kutlarken dost ve kardes Kazakistan halkina sihhat, huzur ve refah, zatialinize ve sahsinizda Kazakistan Parlamentosu Meclisinin bütün degerli üyelerine basari ve mutluluk dileklerimi iletirim."

Sentop, Kazakistan Senatosu Baskani Maulen Ashimbayev'a da mesaj göndererek, Kazakistan'in Bagimsizlik Günü'nü kutladi, Senato üyelerine basari ve mutluluk diledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile