Tbmm Müşaviri Erdoğan Tok'tan 'Vefa' Yemeği

Tbmm Müşaviri Erdoğan Tok'tan 'Vefa' Yemeği

TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, 2004-2009 yılları arasında kendisine destek veren, birlikte siyaset yaparak kader birliği yaptığı siyasetçi ve birçok iş adamı ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

North Point Otel'de verilen onur yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, eski AK Parti İl Başkanı ve iş adamı Fuat Köktaş, eski Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Turan Çakır, eski AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Necati Demir, eski AK Parti İl Genel Meclis Grup Başkanvekili Davut Albayrak ve iş adamı Burhan Erçal'ın yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve iş adamı katıldı.
Kardeşlik ortamını pekiştirmek, güçlü bir birliktelik sağlayarak, sevgi ortamını tesis etmek ve dayanışmayı tazelemek için verilen akşam yemeğinde konuşan TBMM Müşaviri Erdoğan Tok, "İlkadım Belediye Başkanlığı sırasında birlikte hareket etmiş olduğumuz iş adamlarımız, siyasetçilerimiz ve sivil toplum örgütlerinde görev almış birçok yol arkadaşlarımla böylesine nezih bir ortamda bir araya gelmekten büyük onur ve mutluluk duymaktayım. Gayemiz, geçen beş yıllık süre içersinde kardeşliğimizi, güçlü birlikteliğimizi ve dayanışmamamızı tazelemek, dostluğumuzu perçinlemek ve kuvvetlendirmektir" dedi.
"Yaratılanı severiz, yaratılandan ötürü" sözünü kendisine şiar edinerek, herkesi ve herkesimi kucaklayan bir anlayışla, insan ilişkilerini sürdürdüğünü söyleyen TMMM Müşaviri Erdoğan Tok, "Ben 2010 yılı itibariyle TBMM Müşavirliği'ne atanmış oldum. Görevimi, layıkıyla en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Bu nezih yemekte, bu kardeşlik ortamını sağlayarak bizleri onurlandıran, tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Yemeğe sonradan katılarak bir konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise, "Böyle sıcak ve samimi bir akşam yemeği düzenleyerek, birlik, beraberlik ve dayanışma ortamını tesis eden TBMM Müşaviri Erdoğan Tok'a teşekkür ederek, "Birlik ve beraberliğe her zaman ve zeminde ihtiyacımız var" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile