TDBB Baskani Altay Yunanistan'daki Türkler Ile Bulustu

TDBB Baskani Altay Yunanistan'daki Türkler Ile Bulustu

Türk Dünyasi Belediyeler Birligi (TDBB) ve Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Yunanistan’daki Türkler ile bulustu.

TDBB olarak Türk dünyasinin farkli bölgelerindeki soydaslarla bir araya gelmenin ve onlarin yaninda olmanin önemine vurgu yapan Baskan Altay, Türk dünyasinin birlik ve beraberligini güçlendirmek adina böylesi etkilesimlerin çok kiymetli oldugunu ifade etti.

Baskan Altay, yapilan görüsmelerin mutluluk verici oldugunu ifade ederek, “Yunanistan’da yasayan soydaslarimizla bir araya gelmek büyük bir mutluluk. Ziyaretlerimiz kapsaminda Gümülcine Baskonsolosumuz Aykut Ünal, Yunanistan DEB Partisi Genel Baskani Çigdem Asafoglu, Gümülcine Türk Gençler Birligi Baskani Sedat Hasan, Gümülcine Müftüsü Ibrahim Serif, Iskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, Iskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek ve Iskeçe Türk Birligi’ne yaptigimiz ziyaretler çok güzel bir atmosferde gerçeklesti. Daha sonra Iskeçe Çinar Camii’nde soydaslarimizla Cuma namazinda bir araya geldik. Bizleri en iyi sekilde karsilayan ve agirlayan kardeslerimize misafirperverlikleri için tesekkür ederim" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile