TEB'den Bayrama Özel Ihtiyaç Kredisi

TEB Bireysel ve Özel Bankacilik Kidemli Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Mendi: 'Müsterilerimiz yüzde 1,59’dan baslayan faiz orani ve 3 ay ertelemeli olarak maksimum 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilecekler'.

Türk Ekonomi Bankasi (TEB), Kurban Bayrami’na özel kampanyasiyla, kredi kullanmak isteyen müsterilerine yüzde 1,59’dan baslayan, 3 ay ertelemeli ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi firsati sunuyor.

Bankadan yapilan açiklamasina göre, TEB, yeni kampanyasiyla müsterilerinin nakit ihtiyaçlarini uygun ödeme kosullariyla karsilayacak. Buna göre müsteriler, yüzde 1,59’dan baslayan, 3 ay ertelemeli ve 3 ile 36 ay arasinda degisen vade seçenekleriyle sunulan kredi kampanyasindan farkli tutarlardaki nakit ihtiyaçlari için Findeks notuna göre degisen faiz oranlariyla yararlanabilecekler.

Açiklamada görüslerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacilik Kidemli Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Mendi, TEB olarak müsterilerin finansman ihtiyacini en uygun kosullarda saglamalari için çalistiklarini belirtti.

Bayram döneminde de ekstra nakit ihtiyaci olabileceginden hareketle, müsterilerin farkli tutarlardaki kredi ihtiyaçlarini karsilamak üzere yeni bir kampanya baslattiklarini aktaran Mendi, "Müsterilerimiz yüzde 1,59’dan baslayan faiz orani ve 3 ay ertelemeli olarak maksimum 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanabilecekler. Böylece kampanyayla müsterilerimiz, bayramda yasayacaklari olasi nakit ihtiyacini TEB’in avantajli paketiyle kolayca karsilayabilecekler." ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile