Tecrübeli Bankacilar Ögrenciler Bankaciligi Anlattilar

Tecrübeli Bankacilar Ögrenciler Bankaciligi Anlattilar

Atatürk Üniversitesi Oltu Beserî ve Sosyal Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacilik Bölümü Ögrencilerine Bankacilik Mesleginin dünü bugünü ve yarini anlatildi.

Atatürk Üniversitesi Oltu Beseri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Finans ve Bankacilik Bölümü Doç. Dr. Tuba Özkan, Dr. Ögr. Üyesi Murat Dilmaç, Ars. Gör. Dr. Serpil Sumer, Ars. Gör. Hilal Mola ve Ars. Gör. Mehmet Gozel tarafindan düzenlenen ve Finans Bankacilik Bölüm Baskani Doç. Dr. Firat Altinkaynak’ in moderatörlügünde gerçeklesen "Dijitallesme Sürecinde Bankacilik Mesleginin Dünü Bugünü ve Yarini" isimli panele sektörden 4 panelist katildi.

Gerek ögrenciler gerekse sektörden büyük ilgi gören panele, Türkiye Halk Bankasi A.S. Dogu Anadolu Bölge Müdürü Yener Isildak, Türkiye Sigorta Dogu Anadolu Bölge Müdürü Ender Kilbas, Türkiye Halk Bankasi A.S. Ticari Kobi Pazarlama Bölge Müdürü Remzi Günes ve Türkiye Halkbank A.S. Bireysel Pazarlama Bölge Müdürü Emrullah Okumus Oltu Halk Bankasi sube Müdürü Arif Sedat Sagirli katildi.

Panelin açilis konusmasini yapan, OBSBF Dekani Prof. Dr. Cavit Yesilyurt, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli’nin destekleriyle Üniversite-Sektör isbirliginin artarak devam edecegine vurgu yaparak, rektörümüze ve sektörün uzman yöneticilerine verdikleri destekler için tesekkür etti.

Moderatörlügünü yürüttügü panel çerçevesinde konusan Finans Bankacilik Bölüm Baskani Doç. Dr. Firat Altinkaynak, "Tek kanatla gelecege uçamayiz " sloganina vurgu yaparak, siniflarimizdan duvarlari kaldirdik ve sektörle her hafta ögrencilerimizi bulusturmaya devam edeceklerini belirtti.

Panelin kapanisinda, panelistlere tesekkür plaketleri takdim edilerek, ögrencilere de katilim belgeleri verildi.

Yaklasik 3 saat süren panelde ögrenciler Bankacilara merak ettikleri bütün konulari sordular.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile