Tehdit Edildiğini İleri Süren Belediye Başkan Adayı, Koruma Talebinde Bulunacak

Tehdit Edildiğini İleri Süren Belediye Başkan Adayı, Koruma Talebinde Bulunacak

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, belediye başkanlığına aday gösterilmesinden sonra tehdit edildiğini ve yakın bir zamanda resmi koruma talebinde bulunacağını söyledi.


Gürkan, aday belgelerinin verildiği toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada tehditlerin kendisini korkutmadığını belirterek, birkaç gün içinde resmi koruma talebinde bulunacağını ifade etti.


Başkan adayı Gürkan, "Edirne’de herkes her şeyi biliyor. Edirne insanı net, şeffaf, dürüst, namuslu ve onurludur. Her şeyi her yerde açık açık, net olarak konuşur. Bizimle ilgili de nelerin söylendiğini ve yapıldığını biliyorlar. Ben sadece şunu söyleyeceğim, Edirne’ye ve Edirnelilere hizmet noktasında Edirne için taş üstüne taş koyma noktasında bizi ne yaparlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, ne ile tehdit ederlerse etsinler, biz bu yola baş koyduk. Bana CHP, Genel Başkanı ve Edirneliler daha önce de görev verdi, şimdi tekrar bir görev aldım. Ben CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Parti Meclisi’nin beni Edirne Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirmesi ile bu görevi üstlendim, bu görevi kabul ettim. Hangi noktada olursa olsun Edirnelilere hizmet etmek bir onur, gurur ve şereftir. Verilen görevi kanım ve canım pahasına olsa da yerine getireceğim" dedi

Edirne’nin yine CHP’li bir belediye ile tanışacağını dile getiren Gürkan, "Sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu hep birlikte yaşayacağız. Demokratik, katılımcı, şeffaf, hesap verebilir bir belediyenin ne olduğunu biz Edirne’deki 150 bin yurttaşımızla beraber yaşayacağız. Bir canımız var. O da bütün Edirne’ye ve Edirnelilere feda olsun. Hiç korkumuz, kaygımız yok. Ben ne Edirne’ye ne de bir tane Edirneliye ihanet etmedim, bundan sonra da etmeyeceğim. Edirneli bana ne görev verdiyse onurla, gururla yerine getirdim, yerine getirmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile