TEI Ve Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi

TEI Ve Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Arasinda Is Birligi Protokolü Imzalandi

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve TUSAS Motor Sanayii A.S. (TEI) gelecek nesillere yatirim yapmaya devam ediyor. Is birligi ile uçak mühendisligi ögrencileri gelecege daha güçlü hazirlanirken, Türkiye’nin iki degerli kurumu bir araya gelmis olacak.

ESOGÜ ile TEI arasinda imzalanan Lisans Egitimi Is Birligi Protokolü ile, Uçak Mühendisligi Bölümü’nde okuyan ögrenciler hazirlanacak egitim programi ile üniversite egitimleriyle es zamanli olarak TEI’de staj yapabilecek; üniversite egitimleri sirasinda ögrendikleri teorik bilgileri pratik egitimle pekistirilebilecek. ESOGÜ Uçak Mühendisligi Bölümü ögrencileri, egitim amaçli olarak uygun görülen motor parçalarinin ürün tasarimini ve parça analizlerini yapacak, bu parçalarin Ileri Imalat Teknikleri ve Prosesleri kullanilarak üretilmesini saglayacak.

Is birligi protokolüne TEI Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Mahmut F. Aksit ile imza koyan ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Senocak, çagdas uçak mühendislerine duyulan gereksinimi dile getirerek is birligi protokolünün ESOGÜ’lü uçak mühendisligi ögrencileri için önemli bir sans ve imkân saglayacagini söyledi.



TEI Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Mahmut F. Aksit ise protokolün TEI’ye ve ESOGÜ’ye hayirli olmasini temenni etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile