Tek Çati Altinda 3 Hizmet

Tek Çati Altinda 3 Hizmet

Osmangazi Belediyesi, ihtiyaç duyulan her alanda hayata geçirdigi yatirimlarla Osmangazi’de yasam kalitesini her geçen gün daha da arttiriyor. Mehmet Akif Mahallesi’nde hizmet binasi insa eden Osmangazi Belediyesi, mahalle sakinlerine egitim, saglik ve muhtarlik hizmetlerini tek çati altinda sunacak.

Osmangazi Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’nde insa ettigi hizmet binasi ile bölge halkina birçok hizmeti bir arada sunmaya hazirlaniyor. 735 metrekare alan üzerine zemin+2 kat olarak insasina baslanan Mehmet Akif Hizmet Binasi’nin zemin katinda Aile Sagligi Merkezi ve muhtarlik yer alacak. 4 aile hekimi odasinin yani sira laboratuvar, gebe izleme odasi, bebek izleme odasi, tibbi müdahale odasi ve bekleme salonunun yer alacagi Aile Sagligi Merkezi, bölge halkina adeta hastane sartlarinda hizmet sunacak. Bölge halkinin bir ihtiyacinin daha cevap bulmasi adina Mehmet Akif Hizmet Binasi’nin zemin katinda bir de modern muhtarlik binasi olacak.

7’den 77’ye hizmet

Mehmet Akif Hizmet Binasi’nin birinci ve ikinci katlari ise Sosyal Gelisim Merkezi olarak faaliyet göstererek çocuk ve gençlerin egitimlerine katki verecek. Toplam 6 dersligin yani sira kütüphane, çok amaçli salon, müzik atölyesi, kantin, egitimci ve idare odasinin yer alacagi Sosyal Gelisim Merkezi, ögrencilerin gelisimine katki sunarak, ders disindaki vakitlerini dolu dolu geçirmelerini saglayacak.

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Mehmet Akif Hizmet Binasi insaatini inceleyerek yetkililerden çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Proje hakkinda bilgiler veren Baskan Dündar, “Ilçemizin 136 mahallesini ihtiyaca göre farkli hizmetlerle bulusturuyoruz. Belediye olarak Mehmet Akif Mahallemizin imar planlari konusunda yogun çalismalarimiz oldu. Imar planlarinin ardindan birçok hizmeti getirdigimiz bu mahallemize örnek bir projeyi daha kazandiriyoruz. 3 hizmetin ayni çati altinda verilecegi sosyal gelisim merkezi, bu bölgedeki hemsehrilerimizin yeni bulusma noktasi olacak. Kisa sürede hizmete açmayi planladigimiz bu hizmet binamiz simdiden ilçemize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile