Tek Domuz Kursunuyla Hem Annesini Hem De Babasini Vurdu Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali

Tek Domuz Kursunuyla Hem Annesini Hem De Babasini Vurdu Açiklamasi 1 Ölü, 1 Agir Yarali

Denizli’nin Güney ilçesinde tarladan dönen anne babasina pusu kuran ogul, tek kursunla hem annesini hem de babasini vurdu. Annenin öldügü, babanin ise entübe edildigi olayin faili olan ve cinayet ihbarinda bulunan evlat, “Beni dövüyordu. Korkutmak için ates ettim. Babam beri arayinca gidip yardim ettim, ambulans çagirdim" dedi.

Denizli’nin Güney ilçesine bagli Kargilik Mahallesi’nde ikamet eden Yasar Akdagli ve esi Cennet Akdagli (55), Güney ilçe merkezinde alisveris yaptiktan sonra kirsal mahalledeki evlerine dönmek için sepetli motosikletleriyle yola çikti. Evlerine 100 metre kala pusuya düsürülen çiftte, av tüfegi ile 1 el ates edildi. Ilk önce motosikletin arkasinda yolcu olarak oturan Cennet Akdagli’ya isabet ederek bel kismindan giren domuz kursunu, Yasar Akdagli’nin omurga kemigini parçaladi. Belinden giren kursun iç organlari parçalayan Cennet Akdagli, olay yerinde hayatini kaybetti. Agir yaralanan Yasar Akdagli, ilk müdahalesinin ardindan Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Jandarma katil evladi samanlikta igne arar gibi buldu

Olayin ihbar edilmesi üzerine Denizli Il Jandarma Komutanligina bagli JASAT, KOM, Siber Suçlarla Mücadele ve Güney Ilçe Jandarma Komutanligi basta olmak üzere çok sayida ekiple olaya müdahale edildi. Süphelinin yakalanmasi için genis bir çalisma baslatan jandarma ekipleri, cinayetin failini samanlikta igne karar gibi detayli bir çalismayla buldu. Olay yerinde arastirma yapan jandarma ekipleri, cinayet ihbarinda bulunan oglu Hakan Akdagli ve diger oglunu ile olayla baglantili olabilecegi degerlendirilen 2 süpheliyi daha gözaltina aldi.

Pusu kurdu, cinayet ihbarini yapti

Cinayet ile ilgili sorgulamayi yapan ekipler olayla ilgili çeliski beyanlarda bulunan 23 yasindaki Hakan Akdagli üzerinde yogunlasilan mülakat sonucu, süpheli suçunu itiraf etti. Ilk ifadesine “Babam, bana eziyet edip, dövüyordu.

Amacim korkutmakti. Dönüslerini bekledim, saklandim arkalarindan ates ettim. Silahi sakladim, sonra babam aradi kosarak yanina gittim. Yardim ettim ambulans çagirdim” diyen zanli evlat, jandarmadaki sorgusunun ardindan Buldan Adliyesine sevk edildi. “Kasten ve tasarlayarak adam öldürmek” suçundan adli makamlara sevk edilen ogulun, savcilik sorgusunun ardindan mahkemeye çikartilacagi ögrenildi.

Öte yandan, yogun bakim ünitesinde tedavisine devam edilen baba Yasar Akdagli’nin entübe edildigi, hayati tehlikesinin devam ettigi ifade edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile