Tek Yastikta Kocayamadilar

Tek Yastikta Kocayamadilar

Antalya’da kiskançlik nedeniyle sokak ortasinda kavga eden çift, birbirine ve otomobillerine zarar verdi. Kavgada, kadin göbek kismindan biçakla yaralanirken adam ise gözaltina alindi. Yarali kadinin ilk ifadesinde, kendi kendini biçakladigini söyledigi ögrenildi. Olay yerinde çiftten geriye ise plakasinda ‘mutluyuz, evleniyoruz’ yazili otomobil ile tek bir yastik kaldi.

Olay, Muratpasa ilçesine bagli Tahilpazari Mahallesi’ndeki bir ara sokakta yasandi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ç. (30) ile Hatice K. (29) iddiaya gör,e kiskançlik yüzünden önce evde tartismaya basladi.

Çiftten Hatice K., evden disari çikip park halinde ve plakasinda ‘Mutluyuz, evleniyoruz’ yazili otomobillerine zarar vermeye basladi.

Çiftin tartismasi kavgaya dönüsürken, Hatice K., biçakla göbek kismindan yaralandi. Kavgayi görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen saglik ekipleri, ilk müdahalenin ardindan Hatice K.’yi ambulansla hastaneye götürdü. Olay yerinde bulunan Mehmet Ç. ise polis ekiplerince gözaltina alindi.

"Mutluyuz, evleniyoruz"

Mehmet Ç’nin polise verdigi sözlü ifadede, Hatice K’nin kendisine biçakla zarar verdigini, Hatice K’nin da ayni sekilde kendi kendini biçakladigini söyledigi ögrenildi.

Polis kavgayla ilgili incelemesini sürdürürken, olay yerinde çiftten geriye plakasinda ‘mutluyuz, evleniyoruz’ yazili otomobil ve aracin üzerine konulan tek yastik kaldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile