Tekin, 'Alapli'miza Daha Güzel Noktalara Tasimak Için Çalisiyoruz'

Tekin, 'Alapli'miza Daha Güzel Noktalara Tasimak Için Çalisiyoruz'

Zonguldak’in Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Yeni Siteler Mahallesi Dr. Muammer Aksoy Caddesinde yapimina baslanan Aile Parki alaninda incelemelerde bulundu.

Zonguldak’in Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Daire Müdürleri ile birlikte Yeni Siteler Mahallesi Dr. Muammer Aksoy Caddesinde yapimina baslanan Aile Parkinda incelemelerde bulunarak çalismalari sürdüren belediye ekiplerine de kolayliklar diledi.

Alapli’miza yakisan parklari yapmaya devam ettiklerini belirten Baskan Tekin, “Park olarak ayrilan bu alanda daha önceki yillarda tas duvar ve çevre düzenlemesi çalismasi yapmistik. Bugün ise Aile Parki çalismalarina basladik. Ekiplerimiz altyapisini hazirliyor. 1700 metrekarelik aile parkinda çocuk oyun alani, spor aletleri, banklar, kapali ve açik piknik masalari yer alacak. Alapli’miza, yaptigimiz yeni parklar ile daha da güzel noktalara tasiyoruz. Mahalle sakinlerinin parklarimiz ile ilgili geri dönüsleri çok olumlu, insanimiz yesil alan ve dinlenme alanlarini seviyor. Çocuklarimizin da güzel ve saglikli biçimde vakit geçirebilecegi alanlar olusturmak çok önemli. Alapli’miza yakisacak yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu alanlar hepimizin, hep birlikte koruyacagiz”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile