Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç'tan Tekirdağ Belediye Konservatuvarı'na Ziyaret

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediye Konservatuvarı'nı ziyaret etti.

Dalgıç, beraberindekilerle Tekirdağ Belediye Konservatuvarı'na gelerek, konservatuvar bünyesinde yeni oluşturulan yaylı grubunun mini konserini dinledi.

Dalgıç, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye olarak konservatuvara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Konservatuvarın şehir dışına açılmasını istediklerini belirten Dalgıç, ''Dışarıda yapılacak etkinliklerde yer almamız lazım. Konservatuvarımız büyük yol aldı, ufak eksikliklerimiz olsa da çok iyi yerdeyiz. O eksikliklerimizi de çok kısa zaman içinde gidereceğiz. Güzel çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

-Tekirdağ Belediye Başkanı Dalgıç, Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti-

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediye Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Dalgıç, beraberindekilerle birlikte Gençlik Merkezine gelerek, sporcuların antrenörleriyle bir süre görüştü.

Daha Sonra sporcuların antrenmanlarına katılan Dalgıç, Judo kıyafeti giyerek sporcularla gösteri maçı yaptı.

Dalgıç, ziyarette yaptığı konuşmada, ''Hepinizi kutluyorum sizlerin en iyi yerlere gelmeniz için uğraşacağız, diliyorum ki buradan Avrupa şampiyonları çıkaracağız, belki dünya şampiyonlarında yarışacaksınız. İnşallah o günleri de göreceğiz, bunları hep beraber yaşayacağız, hepinize başarılar diliyorum her zaman yanınızdayız'' diye konuştu.

-Tekirdağ Belediye Konservatuvarı dergi çıkaracak-

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı kültür sanat dergisi çıkaracak.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, yaptığı açıklamada, Belediye Konservatuvarı'nın yeni bir projeye imza attığını ve 3 ayda bir yayımlanmak üzere kültür sanat dergisi çıkarma kararı aldığını söyledi.

Tekirdağ Belediye Konservatuvarının kurumsallaştığını, dergi basılmasının da kurumsallaşmanın göstergesi olduğunu bildiren Dalgıç, ''Tekirdağ Belediyesi olarak yayınlara özel önem veriyoruz. Etkinliğin ve taşınabilirliğinin arttırılması için yayınlarımızı arttırmalıyız. Bu kapsamda Tekirdağ Belediyesi olarak çıkardığımız gazetemizin yayında Son dönemde çok önemli faaliyetler yapan Konservatuvarımız ve Gençlik Merkezimizin de bir dergi çıkarması artık bir ihtiyaçtır. Tekirdağ Kültür ve Sanat Dergisi şehrimizdeki önemli bir eksikliği giderecektir'' dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile