Tekirdag'da Aniz Yangini Söndürüldü

Tekirdag'da Aniz Yangini Söndürüldü

Süleymanpasa’nin Topagaç Mahallesi’nde biçilmis tarlalardan birinde baslayan yangin, Süleymanpasa Belediyesi arazözleri ve ekipleri ile Tekirdag Itfaiyesi ve Tekirdag Orman Isletme Müdürlügüne bagli araç ve ekiplerin zamaninda müdahalesiyle söndürüldü.

Süleymanpasa Belediye Baskani Hüseyin Uzunlar, Topagaç Mahallesi’nde baslayan yangina müdahale çalismalarini yerinde takip ederek anbean yetkililerden bilgi aldi. Uzunlar, yerlesim alanlarina siçrama ihtimali olan ancak etkili müdahale sonrasi kisa sürede söndürülen yanginda faaliyet gösteren tüm birimleri tebrik etti, mahalle sakinlerine geçmis olsun temennisinde bulundu.

Öte yandan, Süleymanpasa Belediye Baskan Yardimcisi Sabri Çinar da söndürme çalismalarini yakindan takip eden isimler arasinda yer aldi.

“Hizli ve etkili müdahaleyle kontrol altina alindi”

Konuyla ilgili açiklama yapan Baskan Uzunlar, “Topagaç Mahallemizdeki tarlalarda, biçildikten sonra kalan ekin saplarinin tutusmasiyla baslayan yangini söndürme çalismalarina katildik. Kisa sürede çevredeki tarlalara da yayilan alevler, itfaiye ve orman itfaiyesi ekipleri ile belediyemize ait arazözlerimizin hizli ve etkili müdahalesiyle kontrol altina alindi. Mahalle sakinlerimize geçmis olsun dileklerimi iletiyor; mahallemizi büyük bir felaketten kurtaran ekiplere, gayretli çalismalarindan dolayi canigönülden tesekkür ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile