Tekirdağ'da Aşk Cinayeti: 3 Ölü

Tekirdağ'da konsomatrislik yapan sevgilisini başka bir erkekle evde alem yaparken yakalayan şahıs, sevgilisi ve arkadaşını öldürdükten sonra evinde intihar etti.

  Edinilen bilgiler göre olay , Tekirdağ Yüzüncü Yıl Mahallesi Kültür Sokak Hacıoğlu Sitesi A Blok 5 . Katta saat 18 . 00 sularında meydana geldi . İddiaya göre 56 yaşındaki Adnan Yakut , konsomatrislik yapan sevgilisi Kırgızistan uyruklu Lahavonova Kerimbekirova ' nın evine geldi . Burada sevgilisi Kerimbekirova ' yı Serkan Şekerpancar ile aynı evde alkol alıp alem yaparken gören Yakut , Şekerpancarı ve sevgilisi ile tartışmaya başladı . Bu sırada tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çeken Yakut ,
Kerimbekirova ve Şekerpancarı ' na 2 ' şer el ateş açtı . Silahlı saldırı sonucu Kerimbekirova ve Şekerpancarı olay yerinde hayatını kaybetti . Olayın ardından Barbaros beldesi Cumhuriyet Mahallesi Özlem Sokak Kardelen Sitesi B Blok 1 . katta yer alan evine giden Adnan Yakut , başına dayadığı tabancayla intihar etti .
İhbar üzerine her iki adrese gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ' na bağlı ekipler ve polis görevlileri ortak çalışma başlattı . Cesetler olay yerlerinde yapılan incelemelerin ardından ambulanslarla Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı .
Cifte cinayeti gerçekleştirdikten sonra intihar eden Adnan Yakut ' un Tekirdağ Belediyesi ' nden emekli olduğu , hayatını kaybeden Serkan Şekerpancarı ' nın ise taksicilik yaptığı öğrenildi .
Morga kaldırılan cesetlerin daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu ' na sevk edileceği bildirildi . Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü kaydedildi .
( SC-AS-EA-Y )

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile