Tekirdag'da Bedava Döner Kuyrugu

Tekirdag'da Bedava Döner Kuyrugu

Tekirdag Kapakli ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir döner firmasi açilisinin 5. yilina özel gün boyunca vatandaslara bedava döner dagitti.

Kapakli Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi Pinar Bulvari üzerinde 2018 yilinda hizmete baslayan bir döner firmasi 5. Yilina özel gün boyunca döner, ayran menüsünü bedavaya vatandasa dagitti.



“Bu bir gelenek”

Dagitilan dönerin gün boyunca devam edecegini ifade eden firma sahibi Onur Canbaz, “Her dönerci 5-10 ve 15. yillarinda böyle bir kutlama yapar. Aslina baktigimiz zaman bu bir gelenektir bizim için. Kutlamamiz bugün döner bitene kadar devam edecek. Biz Kapakli’da 4 Agustos 2018 yilinda tam bugün kurulduk. Kutlamalarimiza saat 09.00’da basladik, dönerimiz pisti ve ondan sonra da halka vermeye basladik. Ilk basladigimiz zaman baya bir yogunluk vardi. Vatandaslarimiz geliyor bence bu yogunluk ögleden sonra da saat 16.30’dan sonra isçiler çiktiginda da sürer diye düsünüyoruz. Katilimdan memnunuz” dedi.



“Bes arkadasimla geldim”

Kurstan çikip döner yemeye gelen çocuk, “Camiden kurstan geldim buraya. Kuyruk baya vardi. 15 - 20 dakikadir buradayim. 5 arkadasimla birlikte buradayiz” diye konustu.



Döner bitene kadar devam etti

Pinar Bulvari boyunca uzanan kutlamalara katilan vatandaslarin kuyrugu, günün geç saatlerinde döner tükenene kadar devam etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile