Tekirdag'da Bir Cadde Bastan Asagi Yenilendi

Tekirdag'da Bir Cadde Bastan Asagi Yenilendi

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde bulunan ve sehrin en islek caddelerinden biri olan Çinarli Caddesi bastan asagi yenilendi.

Tekirdag’in Süleymanpasa ilçesinde sehrin yol sorununu ortadan kaldirmak için çalismalarini hizlandiran Süleymanpasa Belediyesi, kentteki en islek caddelerden biri olan Çinarli Caddesini bastan asagiya yeniledi. Caddede yapilan asfaltlama çalismalarinin yani sira kaldirim ve yol aydinlatma çalismalari da tamamlanarak yolun çehresi degisti.

Çinarli Mahallesi’ni sehir merkezine baglayan ana güzergah olan Çinarli Caddesi’nde yaklasik bir haftadir süren yol çalismalari çerçevesinde, caddenin tamaminda zemin kaldirma, zemin düzeltme, asfalt serimi, kaldirim onarim ve yenileme, park yeri ve trafik isaretlemeleri, dubalama, yol ve yaya geçidi çizgilerinin çizilmesi isleri tamamlandi. Son olarak cadde isiklandirmalari da yerlerine yerlestirilerek Çinarli Caddesi isil isil bir görüntüye kavusturuldu.

“Yatirimlarimiz sürüyor”

Çalismalari basindan itibaren günbegün yerinde takip eden Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, “Çinarli Mahallemizin Çinarli Caddesi üzerinde sürdürdügümüz, son asamaya gelen yol yenileme ve çevre düzenlemesi çalismalarimiz dogrultusunda, güzergâh boyunca yaptigimiz aydinlatma çalismalarini inceledik. Bastan asagi asfaltladigimiz, yaya kaldirimlarinin onarim ve yenilemelerini yaparak, yol çizgileri, yaya geçidi, park yeri trafik isaretlemeleri ve dubalama çalismalari ile isil isil bir görünüm kazandirdigimiz caddemizin degisen çehresini mahalle sakinlerimizle birlikte degerlendirerek, son düzenlemelerin devam ettigi bölgede yapacagimiz diger çalismalari yerinde planladik. Çinarli Mahallemizdeki yol çalismalarimiz devam ederken, yeni yatirimlari da mahallemize kazandiriyoruz. Kadin Yasam Merkezi projemiz hizla yükseliyor. Mahalle sakinlerimize simdiden hayirli olsun" ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile