Tekirdag'da Yagma Ve Tefecilik Operasyonunda 10 Gözalti

Tekirdag'da Yagma Ve Tefecilik Operasyonunda 10 Gözalti

Tekirdag’da ekonomik zorluk yasayan vatandaslarin para talebine karsilik yüksek faiz ile senet karsiligi borçlandirdiklari, senetleri ödemede zorluk yasayan magdur sahislari tehdit ettikleri iddia edilen 10 süpheli gözaltina alindi.

Tekirdag Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Sube Müdürlügü görevlilerince nitelikli yagma ve tefecilik suçlariyla ilgili operasyon gerçeklestirdi. Yürütülen sorusturma çerçevesinde hile ve tehdit ile vatandaslardan maddi menfaat elde ettikleri, ekonomik zorluk yasayan ve para talebi ile gelen sahislari yüksek faiz ile senet karsiligi borçlandirdiklari, senetleri ödemede zorluk yasayan magdur sahislari tehdit ettikleri iddia edilen sahislara yönelik yapilan çalismalarda gerçeklestirilen operasyonda; 4 adet tabanca, 4 adet sarjör, 45 adet fisek ve 56 adet uyusturucu hap ele geçirildi.

Operasyonda toplamda 10 süpheli yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyette islemleri tamamlanan 3 kisi adliyeye sevk edilirken, diger 7 kisinin ise islemlerinin sürdügü ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile