Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Malkara Belediyesi'ne bağlı zabıta müdürlüğü ekipleri okul kantinlerini denetliyor.

Malkara Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle öğrencilerin sağlıklı ürünleri tüketmeleri için ilçe genelindeki okul kantinlerinin denetlenmeye başladığı ve uygunsuz olan yerlere gerekli işlemin yapılacağı belirtildi.

-Alpullu Şeker Fabrikası Müdürü Cömert, Malkara Kaymakamı Halal'ı ziyaret etti

Alpullu Şeker Fabrikası Müdürü Fikri Cömert, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal'ı ziyaret etti.

Cömert, ziyarette yaptığı açıklamada fabrikanın genel durumu hakkında bilgi vererek, şeker pancarı ekiminde daralma olduğundan dolayı fabrikanın bu yıl kampanya yapamadığını ve çiftçiyi şeker pancarı ekimi konusunda bilgilendirmek istediklerini kaydetti.

Halal da, Alpullu Şeker Fabrikası yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerini 7 Ekim'de yapılacak olan Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Topantısı'na davet etti.

-TREDAŞ'tan Süleymanpaşa Kaymakamı Kıcıroğlu'na ziyaret

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Ahmet Erdoğan, Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu'nu ziyaret etti.

Erdoğan, görevine yeni başlayan Kıcıroğlu'nu, İl Özel İdare binasındaki Kaymakamlık makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Şirketin faaliyetleri hakkında Kıcıroğlu'na bilgi aktaran Erdoğan, TREDAŞ'ın Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'daki enerji yatırımlarından bahsetti.

Kıcıroğlu da, Erdoğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Süleymanpaşa ilçesi hakkında Erdoğan'a bilgi verdi.

Merkez İlçenin elektrik ile ilgili durumunun, yapılan ve yapılacak yatırımların konuşulduğu görüşme, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile