Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda kaldırım taşlarını boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kışın yağmurdan yazınsa sıcaklardan etkilenip boyaları kalkan ve silinen cadde ve sokaklardaki bordür taşları boyanarak yenileniyor.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, eski canlılığını kaybeden kaldırım ve bordur taşlarının yeniden sarı ve beyaz renklerle boyandığını belirterek, çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

- Serada çiçekçilik projesi tamamlanmak üzere

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve ilçenin kırsal kesimlerinde alternatif ve katma değeri yüksek tarım ürünleri üretimini teşvik etmek amacıyla başlatılan 'Süleymanpaşa Modern Serada Çiçekçilik Örnek Uygulama Alanı' projesi tamamlanmak üzere.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, projeyle belediyelerin kent süslemelerinde kullandıkları canlı çiçeklerin üretimi ve çiftçilerin benzer yatırımlar için teşvik edilmesi ve eğitilmesi amaçlanıyor.

Projeyle ayrıca seranın örnek teşkil etmesi ve çiftçilerin katma değeri yüksek alternatif ürünler hakkında bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile