Tekkeköy'den Çölyak Hastalarina Glutensiz Gida Destegi

Tekkeköy'den Çölyak Hastalarina Glutensiz Gida Destegi

Sosyal yardim çalismalarina bir yenisini ekleyen Tekkeköy Belediyesi ilçedeki çölyak hastalarina glutensiz gida destegi saglamaya basladi.

Bu kapsamda ilçedeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli çölyak hastalarina yönelik glütensiz gida ürünlerinden olusturulan paketler çölyak hastasi vatandaslara ulastirildi. Tekkeköy Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü personeli ile Tekkeköy Belediye Baskani Mustafa Candal’in esi Seda Candal ve Belediye Meclisi Üyesi Elif Al’in katildigi gida dagitimlarinda vatandaslar memnuniyetini dile getirdi.

Tekkeköy Belediye Baskani Mustafa Candal, "Genetik yapisi bozulan besinlerin hayatimiza girmesiyle ortaya çikan çölyak hastaligi, gün geçtikçe artis gösteriyor. Tekkeköy Belediyesi olarak çölyak hastaligina olan toplumsal farkindaligi artirmak adina katkilar sunuyor, projeler üretiyoruz. Bu kapsamda çölyak hastasi olan kiymetli ilçe sakinlerimize yönelik glutensiz gida destegi saglayarak onlarin yanlarinda olduk. Bundan sonra da sosyal yardim çalismalarimiza her alanda sürdürecegiz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile