Teknik Direktör Cuper Açıklaması

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper yönetiminde gerçekleştirilen antrenman teknik toplantıyla başladı.

Antrenman, düz koşunun ardından kondisyon çalışması ile devam etti.

Sakatlıkları bulunan David Barral ve Roversio De Barros kondisyoner Angel Puebla eşliğinde çalıştı. Tedavisi devam eden Selçuk Şahin'in yanı sıra izinli olan Sosa Fornezzi ve Vicente Alfredo Monje idmana katılmadı.

-Cuper'in açıklamaları-

Antrenmanda basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Cuper, hafta sonu karşılaşacakları Medical Park Antalyaspor'un güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu söyledi.

Her iki takım açısından da zor bir maç olacağını ifade eden Cuper, şöyle konuştu:

''Galip gelmek için sahada onlar kadar güçlü olmamız gerekiyor ya da onlardan daha güçlü olmamız gerekiyor. Geçen hafta da aynı şeyi söyledim, daha iyisini yapmamız şart. Çünkü galip gelmek çok zor. Medical Park Antalyaspor da güçlü ve kaliteli bir takım. Ancak biz galip gelmek için elimizden geleni yapacağız.''

Bir gazetecinin, devre arasında transfer yapmayı düşünüp düşünmediklerine ilişkin sorusu üzerine Cuper,'' Transfer bizim için şart veya bir öncelik değil. Tabi ki takımı güçlendirmek herkes için iyi bir şey. Ama bizim için böyle bir şey şart değil. Çünkü bu takım daha iyisini yapabildiğini gösterdi. Önemli olan bunu bir daha yapabilmek'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay

Yayıncı: Orhan Topal
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile