Teknoloji Laboratuvarina Tam Not

Teknoloji Laboratuvarina Tam Not

Türkiye’nin önde gelen yazilim sirketlerinden birisi olan Bilsoft Yazilim Genel Müdürü Ahmet Veli ve çalisanlari Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek teknoloji laboratuvarini inceledi.

Türkiye’nin önde gelen yazilim sirketleri arasinda yer alan Bilsoft Yazilim, Düzce’de okullarda ögrencilerle de bulusuyor. Yazdigi ön muhasebe, üretim, e-ticaret ve stoklama yazilimlari ile Türkiye’nin en çok tercih edilen markalari arasinda yer alan yerli yazilim firmasi bu çerçevede Düzce Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Bilisim sektörü ve egitim alaninda ögretmenler ve ögrencilerle istisarede bulunan Ahmet Veli ve Finans Müdürü Ugur Sahin ayrica okulun idarecilerinden de bilgiler aldi.

Ziyaret sonrasi açiklama yapan Ahmet Veli; “Bilsoft Yazilim olarak Düzce Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Bilisim sektörü ve egitim alaninda istisarede bulunduk. Okuldaki teknoloji laboratuari ve imkanlari yerinde görme firsatimiz oldu. Basta Müdür Basyardimcisi Lokman Alemdar ve Bilisim Teknolojileri Alan Sefi Serdar Kadi Hocamiza tesekkür ederiz” dedi.

Ziyaret sirasinda okulun teknoloji laboratuvarlarini da gezen Veli ve Sahin, laboratuvarlari begenirken, gelecegin yazilimcilarinin yetismesi için destekte bulunacaklarini da belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile