Teknoloji mağazasında indirim izdihamı

Teknoloji mağazasında indirim izdihamı

İstanbul Bahçelievler'de açılışı yapılan teknoloji mağazasında ucuzluk izdihamı yaşandı. Elektronik perakendecisinin açılış nedeniyle uyguladığı düşük fiyatlar izdihama sebep oldu.

Sabah saatlerinden itibaren kuyruğa girerek mağazanın açılmasını bekleyen tüketiciler, uzun kuyruklar oluşturdu.

150- 700 lira arasında değişen fiyatlardaki ürünleri almak isteyen vatandaşlar gece saatlerinde kuyruğa girmeye başladı.

Geceden kuyruğa giren vatandaşlar mağaza açılır açılmaz elektronik eşyalara hucüm etti. Dört yıl önce Türkiye’ye en ucuz olma iddiası ile giren firma İstanbul’da 8 Türkiye’de ise 18. mağazasını Bahçelievler’de açtı.

Mağaza açılış nedeniyle indirim yapınca müşteri akını da kaçınılmaz oldu. LED TV’de 300-700 TL arasında, beyaz eşyada 150-400 TL, bilgisayarda 200-400 lira arasında indirim yapılacağını duyan vatandaşlar geceden kuyruğa girdi.

Mağazanın önündeki kalabalık, açılışın ardından markete girdi. İlk müşteri mağaza çalışanları tarafından alkışlarla karşılanırken tüketiciler ucuz ürünleri almak için adeta birbirlerini ezdi, zaman zaman da tartıştı. Mağaza çalışanları promosyonlu ürünlerin yeterince olduğunu anlatmaya çalışsa da vatandaşlar vitrin ürünlerini de alarak kasaya yöneldi.




Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile