'Teknoloji Ve Inovasyon Bulusmalari' Gaziantep'te Gerçeklesecek

Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’nin dördüncüsü, Türk Telekom’un destekleriyle, 19 Ocak’ta Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi’nde gerçeklesecek. Teknoloji üretenleri ve kullananlari bir araya getirmeyi amaçlayan ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’nda, yatirim ve girisim ekosistemi masaya yatirilacak.



Türk Telekom’un destegiyle ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’ 19 Ocak’ta Gaziantep’te gerçeklesecek. ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’ ile teknoloji üretenler ve kullananlarin bir araya getirilerek, Anadolu’da ‘Dijital Türkiye’ için ekonomik farkindaligin artirilmasi hedefleniyor. Etkinlik kapsaminda katilimcilar, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi’nde bir araya gelecek.

Bölgeler arasi farkliligi en aza indirmeyi, üretenleri gelecege hazirlamayi, start-up ve girisimcilik kültürünün gelisimine katki sunmayi amaçlayan etkinligin ilk bölümünde “Dijital Dönüsüm Bugün Baslamadi, Yarin Bitmeyecek” baslikli bir oturum düzenlenecek. Ardindan gerçeklestirilecek ‘Is Dünyasi Liderlerinden Teknoloji Dönüsüm Deneyimleri” isimli panelde bölge ekonomisinin baslica markalari, basari hikâyelerini katilimcilarla paylasacak.

Toplantinin ikinci bölümünde ise ‘Girisim Ekosistemi Görüsmeleri’ adi altinda ‘Akilli Ulasim ve Üretim’, ‘IoT & Dijital Dönüsüm’, ‘Siber Güvenlik’, ‘Bulut Bilisim ve Dijital Is Uygulamalari’ ile ‘Yapay Zekâ’ basliklarinda 5 ayri oturumda firmalar arasi görüsmeler yapilacak.

Yerli, milli, verimli ve sürdürülebilir bir sektör insa etme misyonuyla faaliyetlerini sürdüren ICT Medya Yayin Grubu tarafindan hayata geçirilen ‘Teknoloji ve Inovasyon Bulusmalari’, Türk Telekom’un destekleriyle Çanakkale, Konya ve Samsun’un ardindan simdi de Gaziantep’te gerçeklestiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile