Teknosa Müşteri Öneri Sistemi'ni uygulamaya soktu

Sektörünün öncü firmalarından Teknosa, müşteri memnuniyeti adına yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Müşteri Öneri Sistemi ile tüketicilerin öner

Sektörünün öncü firmalarından Teknosa, müşteri memnuniyeti adına yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. Müşteri Öneri Sistemi ile tüketicilerin önerilerini dinleyen firma bunlardan yenilikçi ve uygulanabilir olanları ödüllendiriyor.

İnternet yoluyla gönderilebilecek öneriler arasından kabul görenler, 100 TL'lik Teknosa hediye çeki alıp sene sonunda verilecek büyük ödül için yarışacak. Uygulamaya www.teknosa.com'da bulunan Müşteri Öneri Sistemi linkinden veya doğrudan www.teknosa.com/oneri web adresinden girilebilecek. Tüketicilerin temennileri ve yorumları Teknosa yöneticileri arasından seçilen Öneri Komitesi üyeleri tarafından değerlendirilecek.

Ciro/gelir artışı, maliyet/gider düşüşü, müşteri memnuniyeti, çalışan motivasyonu, rekabet üstünlüğü, verimlilik ve çevreye/ topluma katkı olmak üzere 7 kategoride ele alınacak tüm öneriler yeniden kendi içinde incelemeye tabi tutulacak. Her kategoride birinci seçilen 2 bin 500 TL Teknosa hediye çeki elde edecek. Yılsonu Büyük Ödülü'nü kazananların listesi 31 Ocak 2010 tarihinde gazetede ve www.teknosa.com internet sitesinde ilan edilecek. Tüketicilere ödülleri Şubat 2011'de Teknosa Plaza'da düzenlenecek tören ile teslim edilecek.

Teknosa'nın 'icat çıkarmaya' devam ettiğini belirten Genel Müdür Mehmet Nane, "Firma olarak birincil hedefimiz müşteri memnuniyeti. Müşteri Öneri Sistemi ile de her zaman yaptığımız gibi tüketicilerimizle el ele, hem şirketimiz için yeni ufuklar açmayı hem de müşterilerimizin çalışmalarımız üzerindeki etkilerini artırmayı hedefliyoruz. Benzer uygulamayı bu yılın başında çalışanlarımıza yönelik başlattık ve çok olumlu geri dönüşler aldık. Sistem, çalışanlarımızdaki aidiyet duygusunu artırdı. Müşteri Öneri Sistemi ile de tüketicilerimizin Teknosa'ya olan aidiyetlerinin pekişeceğine inanıyoruz." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile