Tekvando

İşitme Engelliler Avrupa Mücadele Sporları Şampiyonası'nda üçüncülüğü elde eden Gaziantepli sporcu Ayşegül Gökkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Demir'i ziyaret etti

GAZİANTEP - İşitme Engelliler Avrupa Mücadele Sporları Şampiyonası'nda üçüncülüğü elde eden Gaziantepli tekvandocu Ayşegül Gökkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'i ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Demir, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da düzenlenen şampiyonaya katılan tekvando milli takım sporcularından Ayşegül Gökkaya'nın kendisini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Gaziantep'te ciddi bir sporcu potansiyeli bulunduğunu belirterek, "Bu gençlere sonuna kadar destek olup Avrupa başarısıyla sınırlı kalmayıp olimpiyat başarıları getirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Çünkü her sporcu bizim için değerli. Ayşegül'ün başarısına katkı sağlayan herkesi gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ayşegül Gökkaya da ilerleyen günlerde daha azimli çalışmalar yapacağını anlatarak, hedefinin olimpiyatlara katılmak olduğunu kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile