Tekvando Aday Hakemlik Kursu Başladı

Tekvando Aday Hakemlik Kursu Başladı

Van Valiliği'nin başlattığı "Bu kulüp Benim" kampanyası çerçevesinde Van Tekvando İl Temsilciliği ile kardeş olan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), Tekvando Federasyon, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Van Tekvando İl Temsilciliği ile birlikte Van'da Tekvando Aday Hakem Kursu başlattı

Van Valiliği'nin başlattığı "Bu kulüp Benim" kampanyası çerçevesinde Van Tekvando İl Temsilciliği ile kardeş olan Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO), Tekvando Federasyon, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Van Tekvando İl Temsilciliği ile birlikte Van'da Tekvando Aday Hakem Kursu başlattı.
VATSO'da düzenlenen kursun açılış Programında konuşan Tekvando İl Temsilcisi Murat Yazlık, hakem eksikliğinden dolayı Van'da müsabaka gerçekleştiremediklerini belirterek "Tekvando Federasyonu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde kardeş kurumumuz VATSO sponsorluğunda ilimizde ilk kez Tekvando Aday Hakem Kursu gerçekleştiriyoruz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.
Van Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Sancar ise, sporun tüm dallarında gelişme yaşanması noktasında yapılan her etkinliği önemsediklerini belirtti.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çelik ise valiliğin başlattığı "Bu Kulüp Benim" kampanyası çerçevesinde Van Tekvando il Temsilciliği ile kardeş kulüp olduklarını söyledi. Çelik "Biz sorumluluğumuz gereği Tekvando İl Temsilciliği'ne imkanlarımız ölçüsünde hep destek olmaya çalışıyoruz. Tekvando İl Temsilciliği'nin ilimizde hakem eksikliğinin giderilmesi noktasında başlattığı Aday Hakemlik Kursu'nun önemli olduğuna inanıyoruz. İlimizde genç nüfusun spora kanalize edilmesi noktasında böyle çalışmalar çok önemli. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizde katkı sunmak amacıyla yapılan kursun başarılı olması ve amacı doğrultusunda hakem eksiğinin giderileceğine inanıyoruz" dedi.
Konuşmaların ardından kurs, verilen kokteyl ile devam etti. 13-16 Mayıs tarihleri arasında yapılacak kursa Van ve çevre illerden 35 kişinin katılması bekleniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile