Telafi maçımız

Spor Toto Süper Lig'in son iki haftasında 5 puan kaybeden ve pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşac...


Spor Toto Süper Lig'in son iki haftasında 5 puan kaybeden ve pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, lig boyunca 2-3 kötü sonucun olabileceğini, zorlu maçta bunu telafi edeceklerini düşündüğünü söyledi.
Beşiktaş ile zorlu bir maça çıkacaklarını ve bu karşılaşma için Trabzon'a geldiğini ifade eden Şener, "34 maçlık maratonun içinde 2-3 kötü sonuç alınabilir. Bu sonuçlar ilk defa olmuyor. Beşiktaş maçında onu telafi ederler. Bana göre Türkiye'nin en iyi kadrosu bizde" diye konuştu.
Alınan sonuçlar nedeniyle olumsuz bir havanın kentte oluşmaması gerektiğini ifade eden Şener, "Bunlar düzelir. Her maç kötümser hava olursa 5 maç sonra kimse maçlara gelmez. Beşiktaş maçında tribünlerin tamamen dolu olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Bu sezon büyük maçlarda iyi sonuçlar aldıklarını vurgulayan Şener, konuşmasını şöyle noktaladı: "Bu maçta da zorlanmayız diye düşünüyorum. Beşiktaş kuvvetli bir takım, ama biz de kuvvetliyiz. Bu sonuçları önceden tahmin etmek kolay değil. Ama bu şehrin şunu unutmaması lazım. Bu şehrin marka değeri Trabzonspor'dur. Bu şehir artık Trabzonspor'a sahip çıkmalıdır."

Anlamlı ziyaret
Bordo-mavililerde Başkan Sadri Şener, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular, Trabzon Huzurevi'ni ziyaret etti. Kapıda çiçeklerle karşılanan kafile, daha sonra Huzurevi'ne girerek tek tek yaşlılarla selamlaştı. Güneş, yaşlı kadınlara bordo-mavili şal hediye etti. Öte yandan yaşlı bir Beşiktaşlı, Güneş ve futbolcularla görüştü. Bu kişiye kaleci Onur kravat hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile