Teleferik Ücretsiz Hizmet Verecek

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezi ile Boztepe arasında çalışan teleferiğin bugün saat 15.00'ten itibaren ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, daha önce Regaip Kandili ve 1 Mayıs nedeniyle teleferiği ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine açıldığı anımsatıldı.
Açıklamada, teleferiğin Miraç Kandili nedeniyle bugünde saat 15.00'ten itibaren ücretsiz hizmet vereceği belirtilerek şunlar kaydedildi:
"Daha önce Regaip Kandili ve 1 Mayıs nedeniyle teleferiği yine ücretsiz hizmete açmıştık. Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı halkımızın ihtiyacı ve beklentisi olan hizmetleri kaliteli bir şekilde yerine getirmenin yanında, halkımızın milli ve manevi değerlerine uygun sosyal hizmetleri de yerine getirme noktasında çalışmalar yapmaya devam ediyor. Halkımızın, bizlerden beklentilerini gayet iyi biliyoruz. Biz de bu doğrultuda hizmet politikalarımızı geliştirerek, uygulamaya koymaktayız. Bu anlamda Miraç Kandili nedeniyle teleferik bugün saat 15.00'ten itibaren ücretsiz hizmet verecektir."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile