Telefon Bataryasinin Patlama Ani Kameraya Yansidi

Telefon Bataryasinin Patlama Ani Kameraya Yansidi

Van’in Gevas ilçesinde telefon satisi ve tamirati yapilan is yerine getirilen cep telefonunun bataryasinin patlama ani kameraya yansidi.

Olay, Halit Deveci Caddesi üzerinde bulunan Hüseyin Akif Çelik adli vatandasa ait elektronik ürünlerinin satis ve tamirinin yapildigi dükkanda meydana geldi. Tamire getirilen ve arka paneli çikarildiktan sonra masanin üzerine konulan telefon bataryasi bir anda elinde patlayarak alev adli. Hüseyin Akif Çelik, elinde patlayan bataryadan çikan alevlerin yükselmesiyle neye ugradigini sasirdi. Yüzünü yanmaktan kurtaran Çelik, panikle telefonu yere atip uzaklasti. Yasanan o anlar ise is yerinin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Is yeri sahibi Hüseyin Akif Çelik, çok korktugunu söyleyerek, “Bataryasi sisen bir müsterimiz gelmisti. Batarya degisimi yapacaktik. Kapagi kaldirdiktan sonra alev aldi. Büyük bir patlama oldu. Bizim sektörde genel olarak olan bir istir. Gece yatarken sarja telefonu koymayin. Gece yatarken patlayarak büyük yanginlara sebep olabilir. Herkes dikkatli olsun” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile