Telekom Müdürü'nden Manisa Tso'ya Nezaket Ziyareti

Telekom Müdürü'nden Manisa Tso'ya Nezaket Ziyareti

Manisa Telekom İl Müdürü İsmail Uzel, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Danışmanı Güvenç Özer'i makamında ziyaret etti.

Manisa'da bir yıla yakın süredir görev yapan Telekom İl Müdürü İsmail Uzel, daha önce de uzun yıllar Manisa Telekom İl Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Güvenç Özer ile Manisa TSO'da bir araya geldi. Yeni ve eski müdür bir süre hasret giderdikten sonra, Telekom'daki son yapılanmalar ve teknolojik gelişmeleri konuştular. Göreve geldiği günden itibaren yoğun bir tempoda çalıştığını ifade eden İl Müdürü İsmail Uzel, bu yoğunlukta bazı ziyaretleri gerçekleştiremediğini belirterek, "Müdürlüğümüzde uzun yıllar hizmet vermiş ve başarılı çalışmalara imza atmış müdürümüzü ziyaret etmeden görevimi sürdürmem düşünülemezdi. Bu yüzden gecikmiş bile olsa Güvenç beyle bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Manisa'da bulunduğum süre içinde de eski müdürümün görüş ve fikirlerinden faydalanacağımı düşünüyorum." dedi.
Manisa TSO Başkan Danışmanı Güvenç Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Uzun yıllar hizmet ettiğim ve mensubu olmaktan gurur duyduğum Telekom'un başarıları elbette beni de çok mutlu edecektir. Bu görevler bir bayrak yarışı gibidir. Yeni arkadaşlarımızın da sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirerek, Telekom'un gücüne güç katacaklardır. Elbette ki, fikirlerimiz sorulduğunda da tecrübelerimi paylaşmaya hazırım." diye konuştu.
Telekom İl Müdürü İsmail Uzel, ziyaretin anısına Güvenç Özer'e Telekom'un rozeti taktı ve kristal bir telefon maketi hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile