TEMA Kampanyasina 50 Bin Fidan Destegi

TEMA Kampanyasina 50 Bin Fidan Destegi

Türkiye’nin birçok bölgesinde olusan orman yanginlarinin ardindan baslatilan fidan kampanyasina Malatya Girisim Gurubu da 50 bin adet fidan desteginde bulundu.

Tema Vakfi tarafindan baslatilan fidan kampanyasina 50 bin adet fidan desteginde bulunan Malatya Girisim Gurubun’dan konuyla ilgili yapilan yazili açiklamada, "Orman yanginlari sebebiyle zarar gören bölgelerin tekrar agaçlandirilmasinin gelecegimiz ve dogal hayatin korunmasi için vazgeçilmez olduguna yürekten inaniyoruz" denildi.

Gelecek nesillerden ödünç alinan dogayi koruma ve ülkenin yanan akcigerlerini yeniden hayata döndürmenin herkesin görevi oldugunun ifade edildigi açiklamada su görüslere yer verildi:

"Hep birlikte gelecege yine umutla bakabilmek ve kaybettigimiz ormanlarimizi yeniden yesertebilmek için Tema Vakfi tarafindan baslatilan kampanyayi destekliyor biz de #yasamiyenidenyesertecegiz diyor ve 50 bin fidan bagisliyoruz. Güçlerini birlestirerek daha büyük isler yapabilmek için Malatya Sevdalisi bir grup isadaminin bir araya gelerek olusturdugu Malatya Girisim Grubu’nun yatirimcisi oldugu; ESAS Gayrimenkul tarafindan yönetilen MalatyaPark AVM, MalatyaPark Ofis, MalatyaPark Life ve Mövenpick Hotel Malatya olarak sehrimizin gelecegi, kültürel ve sosyal gelisimi için gösterdigimiz çaba yaninda ülkemizin güçlü gelecegi için de üzerimize düsen bütün sorumlulugun farkindayiz ve bu sorumlulugun gereklerini eksiksiz yerine getirmeyi sürdürecegiz. Yanginlarda yasamini yitiren vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilara ve ülkemize geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dogal yasam alanlari olan ormanlarda zarar gören ve hayatini kaybeden bütün canlilar için de büyük üzüntü içerisindeyiz. Yanginlarla cansiperane mücadele eden kahramanlarimizla da gurur duyuyoruz."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile