Temeli Yeni Atılan Korupark Evleri'nin 382 Dairesi Satıldı

Temeli Yeni Atılan Korupark Evleri'nin 382 Dairesi Satıldı

Samsun’da Atakum Rüyam Evleri, Panaroma Evleri inşasının ardından üçüncü dev proje olan Korupark Evleri inşasına başlayan Meko Yapı ve Alan Gayrimenkul, 8 bloktan oluşan 525 dairenin 382’sini 2,5 ay içersinde sattı.


Meko Yapı Ltd Şti. ve Alan Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. iştirakinde üçüncü projeleri olan Samsun Korupark Evleri’nin temel atma törenini gerçekleştirildi. Temel atma törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ve Meko Yapı Ltd. Şti. ortakları Adem Kara, Özdemir Kılıç ile Alan Gayrimenkul Yatırım Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Alan ve vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşması yapan Meko Yapı Ltd Şti. Genel Müdürü Adem Kara, temelini atacakları Korupark Evleri’nin 32 bin metrekare arazi içersinde 5 bin metrekare inşaat alanı olarak yer alacağını ve geriye kalan 27 bin metre kare alanın ise sosyal faaliyetlerin yer alacağı oyun parkları ve tesisleri ayıracaklarını söyledi. 8 blok ve 525 daireden oluşacak olan Korupark Evleri’n 2 blok 80 daireden oluşan Atakum Rüyam Evleri ve 4 blok 216 daireden oluşan olan Panaroma Evleri'nin ardından üçüncü proje olan Korupark Evleri’nin dev proje olduğunu belirten Adem Kara, “Kalitemiz ve güvencemizle halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Törenimize katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Temel atma alanında kurban kesilerek dua edildi ve butona basılarak temel atma töreni gerçekleştirildi. Temel atma törenin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile