Temizlik Operasyonunda 36 Tutuklama Antalya

-TEMİZLİK OPERASYONUNDA 36 TUTUKLAMA ANTALYA (A.A) - 11.06.2010 - ANTALYA, İZMİR, ANKARA VE ADANA'DAKİ BAZI BELEDİYELERİN TEMİZLİK İHALELERİNE FESAT

 

-TEMİZLİK OPERASYONUNDA 36 TUTUKLAMA

ANTALYA ( A . A ) - 11 . 06 . 2010 - Antalya , İzmir , Ankara ve Adana ' daki bazı belediyelerin temizlik ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve dün sabah adliyeye sevk edilen 49 zanlıdan , aralarında 2 belediye başkanının da bulunduğu toplam 36 kişi tutuklandı .

A . Y ' nin sahibi olduğu Antalya merkezli temizlik şirketinin girdiği , Antalya , İzmir , Adana ve Ankara ' daki ilçe ve belde olmak üzere toplam 8 belediyenin ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla 7 Haziranda gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve dün sabah adliyeye sevk edilen 49 zanlının savcılık ve nöbetçi mahkemedeki sorgu süreci bu sabah tamamlandı .

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ' nin de aralarında yer aldığı 9 ' u kamu görevlisi 14 kişinin tutuklanmasının ardından , savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen 22 zanlı da tutuklandı .

Soruşturmayı yürüten 3 cumhuriyet savcısı , bazı belediye çalışanlarının da aralarında yer aldığı 13 kişiyi ise ifadelerinin ardından serbest bıraktı . Operasyon kapsamında tutuklanan zanlı sayısı 36 ' ya ulaştı .

11 . 06 . 2010 11 : 31 : 32
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile