Temizlik Ve Bakim Çalismalarinin Yeni Duragi Barbaros Mahallesi Oldu

Temizlik Ve Bakim Çalismalarinin Yeni Duragi Barbaros Mahallesi Oldu

Atasehir Belediyesi’nin tüm saha ekipleriyle mahallelere inerek uyguladigi temizlik ve bakim çalismalarinin yeni duragi Barbaros Mahallesi oldu.



Atasehir Belediyesi’nin baslattigi mahallelere genis kapsamli temizlik, bakim ve onarim çalismalari sunulan uygulama Inönü Mahallesi’nin ardindan Barbaros Mahallesi’nde de gerçeklestirildi.

Mahallelere hizli, yogun ve genis kapsamli hizmet sunulan uygulama kapsaminda; Atasehir Belediyesi’nin Temizlik Isleri, Fen Isleri, Veteriner Isleri, Park ve Bahçeler ile Zabita müdürlükleri gibi tüm saha ekipleri ayni anda alana indi. Gerçeklestirilen temizlik, bakim ve onarim çalismalari kapsaminda; genel temizlik, yikama, ilaçlama, agaç budama, çim biçme, yol bakim ve onarim, atik ve kullanilmayan esyalarin toplanmasi çalismalari gerçeklestirildi.



Barbaros Mahallesi’nde yasayan yurttaslarin yasam kalitesini artirmak için yogun bir çaba sarf edilen çalismalarda 100’ü askin personel görev aldi. Evlerinden ve is yerlerinden sikâyetlerini ileten yurttaslara aninda çözüm getirildi.

Barbaros Mahallesi’nde gerçeklestirilen çalismalari yerinde denetleyen Atasehir Belediye Baskani Onursal Adigüzel, “Inönü Mahallemizde baslattigimiz temizlik ve bakim çalismalarini Barbaros Mahallemizde sürdürüyoruz. Sokak ve parklarin bakimini yapiyoruz. Atasehir’i piril piril yapacak çalismalarimizi tüm ekiplerimizle sürdürüyoruz. Hedefimiz, Atasehir’imizi Istanbul’un en temiz ilçesi yapmak. Bu uygulamamiz önümüzdeki haftalarda Atasehir’in diger mahallelerinde devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile