Temmuz Ayinda Karabük'te 17 Orman Yangini Meydana Geldi

Temmuz Ayinda Karabük'te 17 Orman Yangini Meydana Geldi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, 2024 yilinda meydana gelen 23 orman yanginindan 17’sinin Temmuz ayinda gerçeklestigini belirtti.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Temmuz ayina iliskin "Güvenlik Degerlendirme" toplantisi gerçeklestirdi.

Kentin huzuru, güvenligi ve esenligi için tüm kurumlarla birlikte çalistiklarini ifade eden Yavuz, kamu düzeni ve güvenligi açisindan Karabük’ün güvenli ve huzurlu bir sehir olduguna dikkat çekti.

Suç ve suçlularla mücadelenin kesintisiz devam edecegini kaydeden Yavuz, “Terör örgütlerinden organize suç örgütlerine, uyusturucudan her türlü kaçakçiliga, kamu düzeninin saglanmasindan trafik güvenligine, aranan sahislarin yakalanarak adalete teslim edilmesinden kadina ve çocuga karsi siddetin önlenmesine kadar mücadelemiz her alanda kararlilikla devam edecektir” dedi.

Karabük’te 31 Ekim’e kadar ormanlara girislerin yasaklandigini hatirlatan Yavuz, yil içerisinde 23 orman yangininin meydana geldigini söyledi.



Yavuz, “2024 yilinda özellikle yildirim düsmesinden kaynakli olmak üzere 23 orman yangini çikmis olup, bu yanginlarin 17’si temmuz ayinda meydana gelmistir. Çikan bu yanginlar kurumlarimizin ortak ve özverili çalismasiyla çok fazla büyümeden söndürülmüstür. Unutmayalim ki; gelecegimiz olan akcigerlerimiz ormanlarimizi, yesil vatanimizi korumak hepimizin temel vatandaslik görevidir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile