Temsa, 2 Elektrikli Otobüs Modeliyle IAA 2021'De Yerini Alacak

Dünyanin 66 ülkesine 15 bini askin araci yollarda olan Temsa, IAA Mobility 2021 Fuari’nda, elektrikli araçlari Avenue Electron ve MD9 electriCITY’nin yani sira, batarya paketlerini sergileyecek.

Temsa açiklamasina göre, sirket, IAA Mobility 2021 Fuari’nda yerini almaya hazirlaniyor. Bu yil 7-12 Eylül tarihlerinde Almanya’nin Münih kentinde düzenlenecek ve dünyanin farkli ülkelerinden çok sayida üretici ve servis saglayicinin yer alacagi fuara Temsa, 2 farkli elektrikli aracinin yani sira kendi bünyesinde üretmeye basladigi batarya paketleriyle katilacak.

Geçen yil basladigi elektrikli araç ihracatini hizla devam ettiren Temsa’nin Hall A2’de bulunan C52 numarali standinda sergileyecegi Avenue Electron ve MD9 electriCITY araçlari, ayni zamanda fuarda servis araci (shuttle) hizmeti de verecek.

- "'Smart Mobility' vizyonu ile ciddi yatirimlar yapiyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verisen Temsa Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Dogancioglu, IAA 2021’in yilin en çok beklenen organizasyonlari arasinda oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Mobilite artik yasamin vazgeçilmez bir unsuru. Dünyada bütün sirketler gelecek kurgularini mobilite üzerine yapiyor. Biz de uzun süredir 'Smart Mobility' vizyonu ile elektrikli araçlar, akilli araçlar ve otonom araçlar üzerine ciddi yatirimlar yapan bir sirket olarak, bu degisim sürecinin bir parçasi olmak ve gelecekte ihtiyaçlara en uygun, en modern tasitlari üretmek üzere tasarimlar yapiyoruz. Bu yil IAA Mobility Fuari’nda 'Smart Mobility' vizyonumuzun en somut örneklerinden olan iki adet elektrikli aracimizla birlikte, batarya ve pil ekranlarini da sergileyemeye hazirlaniyoruz. Bu fuarin gelisimimize önemli bir katki saglamasinin yani sira 2025 yilinda ürettigimiz her iki otobüsten birinin elektrikli olmasi hedefimize bizi daha da yaklastiracagina inaniyorum."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile