Tenis Sertifikaları Verildi

Tenis Sertifikaları Verildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi çocuk ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak, fiziksel, zihinsel, sosyal gelişimlerine, el-kol-göz koordinasyonu sağlayarak güven ve başarı ile sonuçlanan motor beceri gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 5-15 yaş arası 550 çocuk ve gence tenis eğitimi verdi.

Tenis eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuk ve gençler için sertifika töreni düzenlendi.

Tenisi eğitimi alanlara sertifikalarını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek verdi. Akyürek, sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, bireylerin aile içi iletişimlerini artırabilmek amacıyla hayatın her döneminde kadın, erkek, çocuk ve gencin yapabileceği bir spor aktivitesi olan tenis eğitimlerine önem verdiklerini belirtti.

Akyürek, Lara Düden Park’ı Spor Kompleksi’nde çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik tenis kursları düzenlediklerini, kaydederek, “Bir yıl içerisinde ücretsiz gerçekleştirilen organizasyonlarla 2 bin 567 vatandaşa hizmet verildi.

Söz konusu eğitimlerle ayrıca aile bütçelerine yaklaşık 900 bin TL’lik önemli bir katkı da sağlandı” dedi.

YAZ SPOR OKULU HAZİRANDA BAŞLAYACAK
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından 2013 Eylül ayından itibaren yine geçen yıl olduğu gibi 16-55 yaş arası genç ve yetişkinlere yönelik 2 aylık tenis eğitimi verilmesi planlandığı bildirildi.

24 Haziran 2013 tarihinde başlayacak olan ve 2 ay sürecek olan çocuk ve gençlere yönelik “Yaz Spor Okulu”nun kapsamında hafta içi ve hafta sonu grupları olarak tenis ve basketbol eğitimlerinin bir ayağının yine Lara Düden Parkı Sor Kompleksi’nde gerçekleştirileceği kaydedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile