Tepebasi'nda 2023 Coskusu

Tepebasi'nda 2023 Coskusu

Tepebasi Belediyesi ve Espark AVM is birliginde düzenlenen konser programi ile Eskisehirliler 2023’ü müzik ve cosku ile karsiladi. Etkinlikte konusan Baskan Ataç, “2023 yili gençlerin yili olacak. Çünkü siz gençler özgürlügünüzü, bagimsizliginizi, demokrasiyi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyorsunuz” dedi.

Tepebasi Belediyesi, gerçeklestirdigi etkinlikler ile kent sakinlerine keyifli faaliyetler sunmaya devam ediyor. Espark AVM is birliginde gerçeklestirilen Yeni Yil Konserleri programi da cosku ve eglence doluydu. DJ performans ile baslayan etkinlik, Furkan The Band ve Gece Tarifesi ile devam etti. Katilimin ücretsiz oldugu gecede sahne alan son isim ise rap müzik sanatçisi Joker’di. Konsere Eskisehirliler de yogun katilim gösterirken, sarkilar ile coskulu anlar yasandi.

Sahneye çikarak vatandaslara seslenen Tepebasi Belediye Baskani Dt. Ahmet Ataç da yeni yili kutlarken, “Sevgili arkadaslar, bu aksam yine keyifli bir etkinlik düzenliyoruz. Eskisehir’imizin sanatçi ve gruplari bizlerle birlikte. 2023 yili gençlerin yili olacak. Çünkü siz gençler özgürlügünüzü, bagimsizliginizi, demokrasiyi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyorsunuz. Simdiden gelecek yili kutluyorum. Saglikli, huzurlu ve aydinlik bir yil diliyorum” dedi.

Espark AVM Müdürü Evren Kircali ise “2023 yilinin hepimize saglik, mutluluk ve sans getirmesini diliyorum. Tüm katilimcilara ve sanatçilarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Etkinlige katilan vatandaslar da eglence dolu bir etkinlik oldugunu belirterek Tepebasi Belediyesi ve Espark AVM’ye tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile