'Terme Pide Evi' Ihaleye Çikiyor

'Terme Pide Evi' Ihaleye Çikiyor

Terme Belediye Baskani Ali Kiliç tarafindan ilçeye kazandirilmasi planlanan “Pide Evi" 18 Mayis Çarsamba günü ihale edilecek.

Terme Belediyesi, ilçeye yeni bir yasam alani ve sosyal tesis kazandirmak hedefiyle projelendirdigi Yasam Alani ve Pide Evi Projesi’nin Pide Evi kismini Yap-Islet-Devret modeli ile ihaleye çikariyor. Terme’nin çehresini degistirmek için proje çalismalarina hiz veren Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, yeni tesis yatirimi için yatirimcilara çagrida bulunarak ilçeye davet etti.

Yeni yasam merkezi ile hem ilçenin hem de yatirimcinin kazanacagini ifade eden Baskan Kiliç, “Ilçemize kazandiracagimiz yeni yasam alanimiz ile ilçemizin büyük bir eksikligini gidererek hemsehrilerimize yeni bir sosyal yasam alani sunacagiz. Meslek Yüksekokulu, Gençlik Merkezi, Yari Olimpik Yüzme Havuzu, Yeni Sanayi alani bölgesinin tam ortasinda ve karayollarinda aldigimiz özel izinlerle Samsun-Ordu karayolu baglantisini tamamladigimiz yasam alanimizi ilçemizin vazgeçilmez lezzetinin yapilacagi Pide Evi ile taçlandiracagiz. Günde yaklasik 18 bin aracin geçis güzergahi üzerinde bulunacak Pide Evi yapimi için Yap-Islet-Devret modeli ile ihaleye çikiyoruz. Sosyal donati alanlari spor alanlari ve yürüyüs yollari belediyemiz tarafindan pide evi ise yüklenici firma tarafindan yapilacak ve isletilecek. Bu tesisle hem ilçemiz hem de yatirimcimiz kazanacak. Tüm yatirimcilari bekliyoruz” dedi.



Ihale sartnamesi

18 Mayis Çarsamba günü saat 11.00’de Belediye Meclis ve Toplanti Salonu’nda 3 milyon 549 bin Türk Lirasi muhammen bedelle yapilacak tesis ihalesi için verilen bilgide; "Mülkiyeti Terme Belediye Baskanligi’na ait Samsun ili Terme ilçesi Yali Mahallesi hudutlari içerisinde bulunan yukarida özellikleri belirtilen ve imar planinda belediye hizmet alani lejantli tasinmaz üzerine Terme Belediye Meclisi’nin 03.11.2021 tarih ve 59 sayili karari ile belediye tarafindan mevcut imar planina göre hazirlanan avan projeye göre, irtifak hakki (üst kullanim hakki) tesis edilerek, sosyal tesis yapilmasi ve belediyenin belirleyecegi süre içerisinde insaatin tamamlanarak yapi kullanma izin belgelerinin alindigi tarihten itibaren baslamak üzere, 25 yil süre ile isletilmesi isi, 2886 sayili Devlet Ihale Kanunu’nun 45. maddesine göre kapali teklif usulü ile ihale edilecektir" ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile