Teröristlerin üzerinden çıkan kitap

Teröristlerin üzerinden çıkan kitap

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışma sonucunda cok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 terörist ölü, 1 terörist sağ ele geçirildi.

Bir istihbaratı değerlendiren Kahramanmaraş Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, merkeze bağlı Seyrantepe köyü kırsalında bir grup terör örgütü PKK mensubunun eylem hazırlığında olduğunu belirledi.

Seyrantepe köyü yakınlarında, dün gece, emniyet güçlerinin teslim ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çıkan çatışmada, ''Sabri'', ''Mazlum Guyi'' ve ''Cemal'' kod adlı 3 terörist etkisiz hale getirildi. ''Rüstem'' kod adlı terörist ise yakalandı.

Etkisiz hale getirilen teröristlerin üzerinde ve bölgede yapılan aramada, 4 el yapımı patlayıcı malzeme düzeneği, 4 elektrikli fünye, RPG-7 rokeatar, 3 adet M-16 piyade tüfeği, kalaşnikof piyade tüfeği, 8 el bombası, tabanca ile Hanefi Avcı'nın "Haliç'te Yaşayan Simonlar" isimli kitap bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile