Ters Yöne Giren Kamyonet Kazaya Neden Oldu

Ters Yöne Giren Kamyonet Kazaya Neden Oldu

Mardin’in Midyat ilçesinde ters yönden ilerleyen kamyon ile motosikletin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 1’i agir, 2 kisi yaralandi.

Edinilen bilgilere göre, Mardin’in Midyat ilçesi Ulucami Mahallesi TOKI kavsaginda geçtigimiz gün saat 19.50 siralarinda kaza meydana geldi. Ulucami Mahallesi TOKI kavsaginda meydana gelen kazada, Mardin’den Midyat’a dogru seyir halinde olan H.B.A. sevk idaresindeki 47 ACB 595 plakali motoru ile ilerlerken, ters yönden gelen 45 HY 238 plakali G.E. idaresindeki kamyonet ile çarpisti. Kazada yaralanan H.B.A. ile E.Ö., olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulans ile hastaneye kaldirildi. Ters yönden ilerledigi için kazaya sebebiyet veren kamyonet sürücüsü gözaltina alinarak, ifadesinin ardindan adli kontrol sarti ile serbest birakildi.

Motosiklet sürücüsü, H.B.A., Midyat Devlet Hastanesinde yapilan müdahalenin ardindan Mardin’de özel bir hastaneye sevk edildi.

Midyat Devlet Hastanesi Acil Tip Uzmani Ahmet Enes Çelik, "112 ekiplerinden trafik kazasi sonucunda yaralanma vakasi getirilecegi bilgisini aldik. Hasta kirmizi alana alinip acil ilk müdahalesi yapildiktan sonra, yaptigimiz tetkiklerde hastanin beyin kanamasi oldugunu ve boyun omurgasinda kirik oldugunu tespit ettik. Kaza haberini aldigimiz andan beri hazir olarak bekleyen beyin cerrahisi ve anestezi ekiplerimiz beyin kanamasina ilk cerrahi müdahaleyi yapmak üzere hastayi derhal ameliyata aldi. Yapilan cerrahi operasyon sonrasi hastanin yogun bakim takibinin yapilmasi amaciyla baska bir saglik kurulusuna sevki saglandi.

Hastaya yapilan tetkik ve tedaviler esnasinda büyük özveri ve efor ile çalisan mesai arkadaslarima da tesekkür ediyorum. Hastamiza ve ailesine tekrar geçmis olsun dileklerimizi iletiyor, Allah’tan sifalar diliyorum’’ dedi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme baslatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile