Terziler, Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Iftarda Bir Araya Geldi

Terziler, Tuhafiyeciler Ve Konfeksiyoncular Iftarda Bir Araya Geldi

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular iftarda bir araya geldi

Düzenlenen etkinlige, terziler, tuhafiyeciler ve ailelerinin yani sira, Türkiye Terziler Federasyonu Genel Baskani Ali Sefa Sen, Kütahya Esnaflar ve Sanatkarlar Odasi Birligi Baskani Ibrahim Yigit, siyasi partilerin Tavsanli Belediye Baskan Adaylari ve çesitli davetliler katildi.

Türkiye Terziler Federasyonu Genel Baskani Ali Sefa Sen, yaptigi konusmada, daha önceleri Tavsanli Terziler, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular oda baskani Halil Sezer’in güzel birlikteliklere imza attigini, iftar programlarin geleneksel hale getirdigini bildigini ve buna da bugün sahit oldugunu ifade etti.

Ali Sefa Sen, birlik ve beraberlige vurgu yaparak, sektörde dayanismanin önemine degindi. Sen, terziler ve tuhafiyecilerin güçlerini birlestirerek daha güçlü bir sektör olusturabileceklerini belirtti.

Kütahya Esnaflar ve Sanatkarlar Odasi Birligi Baskani Ibrahim Yigit, Tavsanli’daki terziler ve tuhafiyecilerin bulusmasina katilarak destek verdi. Yigit, sektörün güçlendirilmesi ve esnafin haklarinin korunmasi adina her zaman yanlarinda olduklarini ifade etti.

Gecede konusan Baskan Halil Sezer, "Gerçeklestirdigimiz iftar programlarini bundan sonra da daha güzel ve daha tertipli sekilde devam ettirmek istiyoruz. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz hepinizin Ramazan ayini kutluyorum." dedi.

Düzenlenen birlik iftarinda Oda üyesi Kibris Gazisi Ali Yildirim’a, deri islemeciliginde Devlet sanatçisi ünvani alan Tahsin Kiris’e, Meslekte 50 yilini doldurmus ve halen devam eden Ayakkabi tamircisi Yüksel Göktürk’e ve terzi Halil Ibrahim Uslu’ya plaket takdim edildi.

Terziler ve tuhafiyeciler, gelecekte de benzer etkinlikler düzenleyerek bir araya gelme ve sektörlerini güçlendirme yolunda kararliliklarini sürdüreceklerini belirttiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile