Tesettür Mayo Defilesinde Halima Aden Rüzgari Esti

Tesettür Mayo Defilesinde Halima Aden Rüzgari Esti

Dünyaca ünlü top model Halima Aden, muhafazakâr giyim markasi Marina’nin yeni sezon mayo koleksiyonunu Istanbul’da tanitti.

Markanin yeni mayo koleksiyonu için podyuma çikan dünyaca ünlü model, seçkin davetlilerin oldugu defilede büyük ilgi gördü.

Dünyanin ilk basörtülü modeli Halima Aden, Türkiye’nin ünlü modest mayo markasi Marina’nin exclusive defilesinde marka yüzü olarak boy gösterdi.

Marina Mayo, sekiz yildir bes kitada 60 ülkeye muhafazakâr giyim ve tesettür mayo modasi ihraç ediyor. Firmanin yeni tesettür mayo koleksiyonu Istanbul’da düzenlenen görkemli bir defile ile tanitildi. Defilede dünyaca ünlü tesettür modeli Halima Aden podyuma çikti. Defileye Istanbul’un cemiyet, is ve sanat dünyasindan seçkin birçok davetli katildi.

Türkiye’den ve dünyanin farkli ülkelerinden moda tasarimcilari, influencer’lar, blog yazarlari, medya mensuplari da defilede yer aldi.

Marina’nin yeni mottosu duyuruldu: Kendin ol, Marina ol

Halima Aden’in tanittigi yeni Marina koleksiyonu davetlilerden büyük begeni ve alkis aldi. Marina, inançlarina uygun giyim tarzi olusturmak isteyen her kadinin kendini sik ve rahat hissetmeye hakki oldugu bilinci ile muhafazakâr kadinlarin giyim tarzini sorgulayanlara yeni bir motto ile cevap verdi. Marina’nin yeni mottosu defilede duyuruldu. Türkçe "Kendin ol, Marina ol", Ingilizce "Be Yourself, Be Marina" seklindeki motto, Halima Aden tarafindan defilede dile getirdi.

Defilede Halima Aden rüzgari esti

Muhafazakâr modanin gözde isimlerinden hijabi model Halima Aden, podyumdaki performansi ile davetlileri adeta büyüledi. Halima Aden, defile öncesi ve sonrasinda hayranlariyla bol bol fotograf çektirdi.

Somali asilli Amerikali model Halima Aden, defileye katilmaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Burada oldugum için gerçekten çok mutluyum. Buraya Marina için geldim. Muhafazakâr kadinlar olarak güzel ve kaliteli giyinmek bizim de hakkimiz. Biz de çok güzel giyinmeliyiz. Koleksiyonu çok begendim. Davet için çok tesekkür ederim." dedi.

Muhafazakâr modanin giderek büyüyecegine dikkat çeken Aden, "Sadece bugün buradaki kadinlarin ne kadar güzel giyindigini görmek bile bunun büyüyecegini kanitliyor. Moda çiplaklik olmak zorunda degil." görüsünü dile getirdi. Aden, gençlere de, "Kendinizi degil, oyunu degistirin!" diye seslendi. Ünlü model, Marina markasini yakindan takip ettigini ve ürünlerini çok begendigini de sözlerine ekledi.

“Gayrimüslim kadinlar da markamizi tercih ediyor”

Marina Kurucu Ortagi Sinan Bilen ise, sunlari ifade etti: "Muhafazakâr giyinen kadinlarimizin yüzmek için daha fazla alternatife sahip olmasi için 2016 yilinda kurulmus bir markayiz. Tüm dünyaya satis yapiyoruz. Türk ürünlerini ve tasarimlarini yurt disina tasiyan bir markayiz. Ne kadar kaliteli, sik ürünler yaptigimizi yurt disinda da gösteriyoruz. Muhafazakâr kadinlarin yani sira plajda sik tesettür mayolu kadinlar, farkli dine mensup kadinlarin da dikkatini çekiyor. Farkli ülkelerde birçok gayrimüslim kadin, rahat ve sik görünmek için markamizi tercih ediyor. Bu da kurulus felsefimizin ne kadar dogru oldugunu gösteriyor ve motivasyonumuzu daha da artiriyor."

Marina Kurucu Ortagi Alican Bilen de, Türkiye’nin ve dünyanin en popüler tesettür mayo markasi olmak için globalde yatirimlarina devam ettiklerini kaydetti.

Halima Aden, 2016 Miss ABD Güzellik Yarismasinin bikinili bölümünde tesettür mayosuyla podyuma çikmisti. ABD’de bir güzellik yarismasinda ilk tesettür mayo giyen Müslüman kadin olmustu. Ayrica, Vogue ve Sports Illustrated’in dergilerine kapak olan ilk basörtülü Müslüman model olmustu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile